Play-Icon

02-04-2022

Hyde Group vælger Antura Projects som projekt- og porteføljeværktøj

Hyde Group, et af Englands førende ejendomsselskaber, udskifter Excel og andre værktøjer til Antura Projects. Ændringen er et vigtigt led i deres arbejde med at effektivisere, prioritere og følge op på forandringsprojekter.

Hyde Group ejer og administrerer ca. 50.000 boliger i London, Kent, Surrey, Sussex, Hampshire, det østlige England og East Midlands. Det betyder, at over 100.000 borgere har en bolig til en pris, de har råd til at betale, med lange lejekontrakter, som giver dem mulighed for at få en bedre livssituation.

Efter en konkurrencebaseret udbudsprocedure valgte Hyde Group Anturas projekt- og porteføljeværktøj (PPM) Antura Projects, og aftalen blev indgået i slutningen af 2021. Beslutningen om at vælge Antura Projects baseres bl.a. på følgende kriterier:

  • Projektværktøjet skal kunne erstatte Excel og andre værktøjer

  • Håndtering af projektporteføljer for at kunne samle projektinformation, understøtte strategier og muliggøre prioritering og simulering af porteføljer

  • Effektiv ressourcehåndtering, alt fra kapacitetsplanlægning til tidsrapportering og opfølgning

  • Projektplanlægning med støtte til forskellige projektmodeller samt mulighed for at følge op på omkostninger og effekter

  • Integration med økonomisystem og Jira

– Vi er stolte og glade over, at Hyde Group har valgt Antura Projects som sit PPM-system, og vi ser frem til et langt samarbejde. At indgå en aftale med Hyde, som er et af Englands førende ejendomsselskaber, er et vigtigt skridt for os i vores fortsatte vækst og etablering i den offentlige sektor i UK, siger Timothy Bull, Antura Group Sales & Marketing Manager UK & Ireland.

Implementeringen af Antura Projects i Hyde Group er allerede gået i gang, og værktøjet bliver i første omgang udrullet til cirka 100 brugere. Der er også planer om at implementere flere af Antura Projects funktioner på sigt.

– Vi skal nu hjælpe Hyde med at komme i gang med Antura Projects på den bedst mulige måde. Vi håber snart at kunne se, at de mere effektivt kan håndtere, prioritere og analysere udviklingen af deres porteføljer, siger Magnus Säfström, projektleder og virksomhedskonsulent hos Antura.

”Som en offentlig virksomhed skal vi nøje overvåge alle vores investeringer. Efter en omfattende markedsanalyse besluttede vi os for, at Antura var præcis det værktøj, vi søgte. Andre PPM-systemer, vi evaluerede, fokuserede mere på projektledelsesdelen og ikke på det større billede, vi ønskede. Antura Projects fleksibilitet betyder, at vi kan håndtere alle typer af projekter i værktøjet, og det giver os mulighed for at få et overordnet billede af alle forandringsprojekter i hele Hyde.”

Julie McCullie, PMO Manager hos Hyde Group

Hyde Group äger och förvaltar ca 50 000 bostäder London, Kent, Surrey, Sussex, Hampshire, östra England och East Midlands. Detta innebär att över 100 000 invånare har en bostad till ett pris de har råd med, med långa hyreskontrakt som ger dem en chans till en förbättrad livssituation.

www.hyde-housing.co.uk