Play-Icon

om
Antura

Altid med kunden i fokus!

Siden 2001 har Antura med succes leveret projektværktøjet Antura Projects – en komplet løsning til projekt-, portefølje- og ressourcestyring. Antura har mange kunder og over 250.000 tilfredse brugere i mere end 50 lande. Der er flere kendte virksomheder og organisationer blandt kunderne, f.eks. Copenhagen Airports, Nykredit, Husqvarna, Postnord, DSB og Hofor.

I årenes løb har vi fået stor erfaring fra forskellige brancher og har derfor stor forståelse for vores kunders udfordringer og behov. Antura Projects er også meget værdsat for sin brugervenlighed, som er en afgørende faktor for en vellykket implementering af et nyt projektværktøj.

Antura Projects er det rette valg for din virksomhed, hvis du ønsker en vinderkombination af brugervenlighed, stærk funktionalitet, høj sikkerhed, gode integrationsmuligheder og en attraktiv licensmodel samlet i et komplet projektværktøj. Vi tilbyder også enkel og fleksibel implementering, uanset om du vælger selv at stå for driften eller vores ISO-27001-certificerede cloud tjeneste. 

Antura – altid med kunden i fokus!

 

Antura Projects er certificeret i henhold til ISO 27001:2013, en internationalt anerkendt standard for informationssikkerhed.