Om oss

Om Antura

Kontor med glada medarbetare

Komplet overblik over projekter, porteføljer og ressourcer med Antura

Siden 2001 har Antura succesfuldt leveret en komplet projekt-, portefølje- og ressourcestyringssoftware. Gennem årene har vi opbygget solid erfaring fra forskellige brancher og har derfor en dyb forståelse for vores kunders udfordringer og behov.

Fokus på kundeværdi

Antura har cirka 70 medarbejdere, der dækker hele kæden fra produktudvikling og levering til kundesupport. Antura har sit hovedkontor i Göteborg og er også placeret i Stockholm og København. Alle arbejder med fokus på kunden og for at levere den højeste mulige værdi for vores kunder.

 

Två människor och en dator

4 stærke grunde til at vælge Antura

4 starka skäl puffar

Over 400 implementeringer

Antura har leveret over 400 implementeringer og har kunder i alle brancher. Antura er meget etableret i den svenske offentlige sektor, hvor over to tredjedele af Sveriges 50 største kommuner har valgt Antura, herunder 9 ud af de 10 største kommuner. I den private sektor har over en tredjedel af Sveriges 50 største virksomheder valgt Antura, herunder Sandvik, Saab, Husqvarna og Atlas Copco.

Pålidelig leverandør med blikket rettet mod fremtiden

Antura er en pålidelig og solid leverandør, som har haft lønsom organisk vækst hvert år siden grundlæggelsen. Vi har modtaget et stort antal priser gennem årene, herunder DI Gasell 7 gange, Veckans Affärers Superföretag 7 gange, en af Sveriges bedste arbejdspladser ifølge Great Place to Work og Årets Iværksætter 2020 af Founders Alliance.

Gaseller från 2012 till 2019
Superföretagen från 2012 till 2018