Sammhällsangagemang Antura

Virksomhedens sociale ansvar (CSR)

På Antura er vi engagerede og ansvarlige i alt, hvad vi gør. Vores kerneværdier - kvalitet, enkelhed, generøsitet og troværdighed - gennemsyrer vores organisation og virksomhedskultur. Disse værdier guider os og udgør grundlaget for vores fokusområder inden for virksomhedens sociale ansvar (CSR).

Antura er i øjeblikket engageret i samarbejde med cirka 50 lokale myndigheder, herunder amter og kommuner. Disse samarbejder involverer brugen af Anturas produkter og tjenester til at opretholde og videreudvikle kritiske samfundsfunktioner. Derudover arbejder Antura tæt sammen med forskellige internationale organisationer og myndigheder.

Hvad angår virksomhedens sociale ansvar, donerer Antura årligt til fire udvalgte velgørende organisationer, som bestemmes af Anturas medarbejdere. Inden der foretages nogen donationer, sikrer Antura sig legitimiteten af disse organisationer for at garantere effektiv fondsstyring og faktisk støtte til dem, der har brug for det. I år er de udvalgte organisationer for donationer Den Svenske Barncancerfonden, Hand In Hand, UNHCR og Svenska Röda Korset.

Donationen til Den Svenske Barncancerfonden har til formål at støtte familier, der er berørt af børnekræft, og bidrage til løbende forskningsindsatser med det ultimative mål at udrydde børnekræft.

Bidraget til UNHCR er beregnet til at hjælpe personer, der er berørt af krigen i Ukraine, ved at levere essentielle genstande som ly, tæpper, sovemåtter, tøj, mad og medicin.

Donationen til Svenska Röda Korset sigter mod at hjælpe personer, der er påvirket af konflikten mellem Rusland og Ukraine. Svenska Röda Korset er involveret i livreddende aktiviteter og er forpligtet til at yde løbende hjælp i en længere periode.

Hand In Hand støttes på grund af deres dedikerede arbejde med at bekæmpe fattigdom gennem bæredygtig grassroots-entreprenørskab. Gennem træning og et støttende netværk giver Hand In Hand enkeltpersoner mulighed for at realisere deres fulde potentiale og blive succesrige iværksættere på mindre skala.

Barncancerfonden logo
UNHCR logo
Svenska Röda Korset logo
Let it grow logo