Sammhällsangagemang Antura

Virksomhedens sociale ansvar (CSR)

På Antura er vi engagerede og ansvarlige i alt, hvad vi gør. Vores kerneværdier - kvalitet, enkelhed, generøsitet og troværdighed - gennemsyrer vores organisation og virksomhedskultur. Disse værdier guider os og udgør grundlaget for vores fokusområder inden for virksomhedens sociale ansvar (CSR).

Antura er i øjeblikket engageret i samarbejde med cirka 50 lokale myndigheder, herunder amter og kommuner. Disse samarbejder involverer brugen af Anturas produkter og tjenester til at opretholde og videreudvikle kritiske samfundsfunktioner. Derudover arbejder Antura tæt sammen med forskellige internationale organisationer og myndigheder.

Hvad angår virksomhedens sociale ansvar, donerer Antura årligt til forskellige udvalgte velgørende organisationer, som bestemmes af Anturas medarbejdere. Inden der foretages nogen donationer, sikrer Antura sig legitimiteten af disse organisationer for at garantere effektiv fondsstyring og faktisk støtte til dem, der har brug for det. I år har vi valgt at støtte SOS Børnebyerne, Den Svenska Cancerfond og UNHCR.
 
Vi støtter SOS Børnebyerne for at sikre hvert barns ret til en tryg opvækst. Ved at påvirke myndigheder og beslutningstagere stræber SOS Børnebyerne efter at holde familier sammen. De styrker forældre for at forhindre, at de tvinges til at skilles fra deres børn, og står til rådighed, hvis det værste allerede er sket. SOS Børnebyerne giver børn og unge muligheder for at forme deres liv og bidrage til en bæredygtig fremtid for dem selv og deres samfund.
 
Vores bidrag til Den Svenska Cancerfond er rettet mod at muliggøre fortsat finansiering af førende kræftforskning, spredning af viden om kræft og påvirkning af beslutningstagere i vigtige spørgsmål. Den Svenska Cancerfond arbejder for at reducere antallet af kræfttilfælde og øge overlevelsen for dem, der er ramt. Visionen er at besejre kræft fuldstændigt.
 
Vi støtter UNHCR, så de kan fortsætte med at hjælpe i krigshærgede Ukraine og sikre, at flere sårbare mennesker får nødvendig beskyttelse, tæpper, liggeunderlag, tøj, mad og medicin. Deres indsatser redder liv i dag og vil fortsætte med at hjælpe i lang tid fremover.

Barncancerfonden logo
UNHCR logo
Svenska Röda Korset logo