Play-Icon

11-30-2023

Hansa Biopharma opgraderer portefølje- og projektstyring, vælger Antura!

Hansa Biopharma, en banebrydende virksomhed inden for biomedicin og farmaceutisk forskning, har valgt at implementere Antura som sin løsning til portefølje- og projektstyring. Målet er at opnå et klarere projektoverblik, optimere ressourcestyring, håndtere projektøkonomi, reducere brugen af manuelle processer i Excel og PowerPoint samt muliggøre detaljeret projektplanlægning med klare tidsplaner og leverancer.

Hansa Biopharma har oplevet en hurtig vækst, og derfor har de været nødt til at håndtere udfordringer, der følger med en voksende projektportefølje og stigende ressourcebehov. Virksomheden har traditionelt støttet sig til Excel og PowerPoint for at administrere deres projekter. Dette førte til, at de besluttede at gå ud og indhente et projektværktøj. Efter en konkurrencepræget udbudsproces valgte Hansa Biopharma Anturas projekt- og porteføljeværktøj. Beslutningen var baseret på kriterier, der var vigtige for Hansa Biopharma, herunder:

  • Projektværktøjet skal erstatte eksisterende værktøjer som Excel og PowerPoint.

  • Evnen til at håndtere projektporteføljer for at indsamle projektinformation, koble dem til strategier og muliggøre prioritering og simulering af porteføljer.

  • Muliggøre effektiv ressourcestyring, herunder kapacitetsplanlægning, tidsrapportering og opfølgning.

  • Smidig projektplanlægning med støtte til forskellige projektmodeller samt mulighed for at følge omkostninger og resultater.

  • Integrationsmuligheder med virksomhedens eksisterende økonomisystemer.

Hansa Biopharma håndterer et bredt udvalg af projekter og delprojekter inden for den komplekse verden af biomedicin og farmaceutisk forskning. Med Antura vil de nu få en centraliseret platform for effektiv projektoversigt, hvilket vil lette beslutningstagning og ressourceallokering samt give dem bedre kontrol over projektbudgetter. Ved at reducere virksomhedens afhængighed af manuelle processer, vil de ved hjælp af Antura mindske risikoen for fejl og dobbeltarbejde.

Hansa Biopharma har valgt at implementere Antura i faser for at skræddersy projektet efter deres specifikke behov og krav.

Antura takker for tilliden og ser frem til et langvarigt og givende samarbejde. Det bliver spændende at følge Hansa Biopharmas fremskridt, når de udvikler og effektiviserer deres portefølje- og projektaktiviteter inden for organisationen.

Hansa er et biofarmaceutisk selskab i kommerciel fase og en pionér inden for udvikling og kommercialisering af innovative, livsvigtige og livsforandrende behandlinger for patienter med sjældne immunologiske sygdomstilstande. Virksomheden blev grundlagt i 2007 og har sit hovedkontor i Lund. De har også aktiviteter i andre europæiske lande og i USA. De har været noteret på Nasdaq First North Growth Market Stockholm fra 2007 til 2015 og på Nasdaq Stockholm siden 2015.