Play-Icon

Unipension forbedrer projektarbejdet med Antura Projects

Unipension, en af Danmarks førende virksomheder inden for pensionsrådgivning, har valgt at understøtte sit projektarbejde med Antura Projects, Anturas helhedsløsning for projekt-,portefølje-og ressourcehåndtering.

Unipension forvalter cirka 120 milliarder pensionskroner årligt fra cirka 120.000 medlemmer. I foråret 2015 indledte Unipension et omfattende projekt for at forbedre servicen til medlemmerne og informere dem om pensionsrelaterede emner. Størstedelen af medarbejderne er involveret i projektet. Derfor havde organisationen afdækket et behov for et struktureret værktøj, som samler håndtering, rapportering og ressourcehåndtering på ét sted.

Med Antura Projects kan Unipension optimere vores projekter og fortsat tilbyde medlemmerne den bedste service. Unipension arbejder på at gøre flere interesseret i deres pension. Det er et vigtigt emne både for den enkelte og for samfundet siger Anders Haglund, Manager of International Markets hos Antura.

Jesper Hvarness Kjeldgaard, Project Portfolio Manager hos Unipension, og Michael Bloch, partner hos Lighthouse Consulting, talte om, hvordan organisationen fungerer med og har gavn af Antura Projects ved Projekt:værktøjsdagen 2015 i København. 

 

 

 

 

Administrationsfællesskabet Unipension, nu MP Pension, blev grundlagt i 2008 som et samarbejde mellem Arkitekternes Pensionskasse (AP), Pensionskassen for Magistre og Psykologer (MP) og Pensionskassen Jordbrugsakademikere og Dyrlæger (PJD). MP Pension forvalter cirka 120 milliarder pensionskroner årligt fra cirka 120.000 medlemmer.