Play-Icon

Eskilstuna kommune vælger Antura Projects

Eskilstuna Kommune ønskede et system, som kunne understøtte alle projekter og kommunens projektlederes arbejde. Efter en udbudsrunde faldt valget på Antura Projects.

Eskilstuna kommune ønskede at styrke kvaliteten af kommunens løbende projekter yderligere og var derfor på udkig efter støtte i form af et værktøj til projektporteføljehåndtering. I 2015 udskrev kommunen derfor et udbud, hvor et vigtigt kriterie var integration med den aktuelle projektmodel, XLPM, og et andet var brugervenlighed. Det mundede ud i valget af Antura Projects, Anturas helhedsløsning for projekt-, portefølje- og ressourcehåndtering.

–Antura Projects viste sig at være et værktøj, som helt klart opfyldte vores krav. Nu glæder vi os til at komme i gang med at arbejde med Antura Projects i vores organisation, siger Lena Lundberg, administrationschef i Eskilstuna Kommunes sekretariat og sponsor for implementeringsprojektet.

Implementeringen starter i kommunens administrationsafdelinger som f.eks. sekretariatet og konsulentaktiviteter, men flere administrative afdelinger vil gradvis begynde at bruge Antura Projects.

 

 

 

 

”Antura Projects viste sig at være et værktøj, som helt klart opfyldte vores krav. Nu glæder vi os til at komme i gang med at arbejde med Antura Projects i vores organisation”

Lena Lundberg, administrationschef i Eskilstuna Kommunes sekretariat

Eskilstuna ligger strategisk midt i den store Stockholm-Mälaren-region og er en af landets hurtigst voksende kommuner. Kommunen har både by- og landområder, og byerne Eskilstuna og Torshälla bringer indbyggerantallet op på mere end 100.000. I 2007 blev kommunen udnævnt til Årets vækstregion af Sveriges kommuner og landsting.