Play-Icon
26-01-2022

Ny funktion i Antura Projects - IFC Viewer til 2D/3D/BIM-modeller

For at kunne tilbyde bedre support til virksomheder inden for byggeri og ejendom, hvor tegninger og modeller i 2D og 3D er en vigtig del, lancerer Antura nu en IFC Viewer.

Vi har i de senere år oplevet stor interesse og behov blandt Anturas kunder for at kunne arbejde effektivt med tegninger og modeller i 2D og 3D formater. Derfor lancerer vi nu Antura Projects IFC Viewer, som tilbyder support til at vis og navigere i 2D- og 3D-modeller.

Med Antura Projects IFC Viewer kan du navigere, rotere, zoome, panorere og måle direkte i modellerne. Du kan også styre visningen af ​​individuelle objekter og lag, vælge og udskrive dine visninger og nemt dele et link med andre. Det hele sker direkte i browseren, så der kræves ingen installeret software for at bruge funktionen.

Antura Projects IFC Viewer understøtter tegninger og modeller fra en lang række applikationer såsom AutoCAD, Fusion 360, Revit og mange flere.

Antura Projects IFC Viewer tilbydes som et tilkøbsprodukt til Antura Projects. For mere information eller bestilling, kontakt venligst din kundeansvarlig eller

Læs videre om IFC Viewer her!

 

 

Vores kontorer

Sverige

Göteborg (HQ)

Antura AB
Västra Hamngatan 13 A
411 17 Gothenburg

Stockholm

Antura AB
Vasagatan 40
111 20 Stockholm

Danmark

København

Antura A/S
Rådhuspladsen 16
1550 København

UK & Irland

London

Antura Software UK Limited
2nd & 6th Floor, New London House 6 London Street
London, EC3R 7LP
UK