Play-Icon

03-29-2022

Granitor Systems får den rigtige støtte og styring over deres projekter med Antura Projects

Med Antura Projects opdages tydelige effektiviseringsgevinster og rigtig styring og støtte til projekterne.

Granitor Systems leverer ressourceeffektive digitale løsninger til industrianlæg, som igen driver klimaændringerne. Kunderne er indenfor energi, infrastruktur og industri og det der gør dem unikke, er deres evne med viden om alt fra mekanik til systemer. Baggrunden for at implementere Antura Projekts som et projekt- og porteføljeværktøj (PPM) er, at de ønskede at flytte projektprocessen ud af det gamle ledelsessystem og have mulighed for at arbejde mere effektivt med forskellige projektmodeller, der er tilpasset forskellige typer af projekter og branchekrav.

−Med skræddersyede projektprocesser i Antura Projects til forskellige typer projekter og forskellige branchekrav kan vi give vores projektorganisationer den rigtige support - hvor de har brug for det, og når de har brug for det, siger Mårten Sjöwall, Director of Projects and Sales hos Granitor Systems.

Andre vigtige områder for Grantitor Systems er effektiv dokumenthåndtering for at kunne følge fremskridt på forskellige niveauer og få adgang til relevante nøgletal til opfølgning og analyse. Det er også vigtigt at have en høj grad af brugervenlighed, så projektledere og projektmedarbejdere virkelig bruger systemet.

- Vi valgte Antura primært på baggrund af processupporten, deres erfaring og brede kundekreds. Vi lavede også en benchmarking blandt kolleger i branchen, og så stod det klart, at Antura Projects var det værktøj, der blev anbefalet, fortsætter Mårten.

Siden Antura Projects blev implementeret, og de har arbejdet praktisk med værktøjet i et stykke tid, har de bemærket flere positive effekter. Det er blandt andet blevet nemmere for projektledere og projekt teams at følge forskellige projektmetoder og samarbejde og dele information med forskellige interessenter. Det er også blevet nemmere at oprette og præsentere rapporter.

−Vi er meget glade for værktøjet. De funktioner, der er vigtigst for os, er dokumenthåndtering med mulighed for at skabe dokumenter med projektets metadata og at arbejde struktureret igennem alle faser af et projekt. Vi vokser gradvist med værktøjet, efterhånden som vi starter nye projekter i det. Statusrapportering og risikostyring er noget, som vi i øjeblikket implementerer bredt og forventer at få et bedre porteføljeoverblik, når det er klar, afslutter Mårten.

Granitor Systems har i dag godt 300 brugere og vokser gradvist med værktøjet og sammen med Antura.

- Granitor Systems er en meget spændende virksomhed, som vi er glade for at arbejde sammen med, og vi er imponerede over de positive effekter, der nu vises i forretningen. Vi er sikre på, at de har truffet et godt valg, og at de får endnu effektivere arbejdsmetoder og struktur i deres projekter, efterhånden som de vokser med værktøjet og Antura, siger Mattias Andersson, CEO hos Antura.

Granitor Systems (tidligere Midroc Automation), er Nordeuropas førende leverandør af ressourceeffektivitetssystemer, der leverer komplette faciliteter inden for industri, energi og infrastruktur.

www.granitor.se/en