Play-Icon

10-26-2018

FläktGroup vælger Antura Projects for at optimere oversigten i projektporteføljen

Forbedret overblik og flere muligheder for at analysere og følge op på projektporteføljen over tid. Det er nogle af FläktGroups målsætninger, når selskabet implementerer Antura Projects som projektværktøj.

Som global markedsleder for indeklima- og brandsikringsløsninger lægger FläktGroup stor vægt på at udvikle nye, energivenlige ventilationsløsninger. Ud over produktudvikling har FläktGroup et stort antal projekter inden for software og i samarbejde med kunder. Behovet for bedre overblik og flere muligheder for at analysere og følge op på projektporteføljen var medvirkende årsager til, at FläktGroup så sig om efter et projektværktøj til hele koncernen. Ikke mindst efterspurgte man et nyt system til udviklingsafdelingen, der ofte håndterer ressourcesammenstød mellem projekter.

Efter en vurdering af flere leverandører af projektværktøjer valgte FläktGroup Antura og Antura Projects, som tilbød den bedste funktionalitet og brugervenlighed sammen med en attraktiv pris. Det nye projektværktøj bliver implementeret fuldt ud i 2019, og det er planen at begynde med at anvende funktioner som porteføljehåndtering, dokumenthåndtering og tidsrapportering på projekter. Svein Lister, Digital Development Director i FläktGroup, ser masser af potentiale i værktøjet og fortæller, at en opkobling til Microsoft Dynamics og support til Kanban-tavler er relevant i første omgang. Om det fortsatte samarbejde og implementeringen af Antura Projects siger han:

Jeg tror, at Antura Projects er det værktøj, vi har brug for til at hjælpe os med at strukturere vores projektportefølje. Samtidig har vi en udfordring i at få hele virksomheden med på vognen og sørge for, at værktøjet anvendes på en måde, så vi kan udnytte hele potentialet

Med Antura Projects tager FläktGroup kontrol af projektporteføljen og kan samtidig give mere tid til at udvikle sin egen kernevirksomhed. Antura byder FläktGroup velkommen som ny kunde!

”Jeg tror, at Antura Projects er det værktøj, vi har brug for til at hjælpe os med at strukturere vores projektportefølje. Samtidig har vi en udfordring i at få hele virksomheden med på vognen og sørge for, at værktøjet anvendes på en måde, så vi kan udnytte hele potentialet.”

Svein Lister, Digital Development Director, FläktGroup

FläktGroup er grundlagt i 2016 ved en sammenlægning af DencoHappel og Fläkt Woods. Selskabet er i dag global markedsleder for indeklima- og brandsikringsløsninger. FläktGroup har 3.900 medarbejdere og aktiviteter i 65 lande.

www.flaktgroup.com/dk