Play-Icon

12-15-2023

Antura opsummerer 2023 - et år med store forandringer og succes!

Efter endnu et år føler vi hos Antura stolthed og taknemmelighed, når vi opsummerer 2023 - et år præget af forandring, vækst og innovation. En af de vigtigste begivenheder var en fornyelse af brandet og lanceringen af en helt ny grafisk profil, der satte sit præg på både virksomheden og produktet. Dette blev præsenteret under årets Antura-dag den 3. maj, der også blev den mest imponerende og uforglemmelige Antura-dag hidtil. Vi har også budt mange nye medarbejdere velkommen og fået tillid fra mange nye kunder, der har valgt Antura som deres portefølje- og projektværktøj.

Et nyt brand - stærkere og moderne
En af de mest synlige ændringer i løbet af året har været overgangen til en ny grafisk profil. Også Antura-produktet blev lanceret med en helt ny brugergrænseflade. Den nye profil er designet til at give en ensartet følelse af Anturas brand, produkt, kerneværdier og vision. Den er stærkere og mere moderne og afspejler virkelig Anturas engagement i at skabe fremtidens projekt- og porteføljeværktøjer.
Læs mere om Anturas nye profil her!

Antura-dagen 2023
Antura-dagen 2023 var en stor succes. Over 400 deltagere samledes på konferencestedet Nalen i Stockholm for at udveksle erfaringer, få inspiration omkring Antura og diskutere projekt- og porteføljestyring. Dagen blev ledet af vores faste og velkendte tv-vært Kristian Luuk, akkompagneret af Augustifamiljen og Erik Gadd. Vi kronede også vinderne af Antura Awards, hvor ejendomsselskabet Viktoriahem blev belønnet med Best Implementation Award inden for Private Sector, og Gøteborg Energi blev vinder inden for Public Sector.

Antura har formuleret en AI-strategi for at øge kundeværdien
Et andet højdepunkt i løbet af året var Anturas personalekonference på det smukke Bokenæs i Bohuslæn, hvor hele virksomheden samledes. Sammen brugte vi nogle dage på at udforske mulighederne for at bruge AI til yderligere at forbedre vores produkt, styrke vores supportfunktion, løfte vores uddannelsesaktiviteter og effektivisere virksomheden som helhed. Målet med den nye strategi er at skabe en bedre kundeoplevelse og øge værdien for vores kunder. Resultatet blev en række værdifulde og innovative forslag, hvor de bedste løsninger vil blive lanceret på Antura-dagen 2024.

Mange nye kunder
I løbet af året har Antura budt velkommen til et betydeligt antal nye kunder, herunder Kristianstads kommune, Strømstads kommune, Karlskrona kommune, Huddinge kommune samt mange kommunale selskaber inden for ejendoms-, energi- og miljøsektorerne. Blandt de nye kunder er også flere selskaber inden for produktionsindustrien med global tilstedeværelse. Vi har også indledt flere interessante samarbejder i Danmark og Norge. Vi er dybt taknemmelige og stolte over denne tillid.

Samfundsengagement
Antura donerer årligt en sum penge til forskellige velgørenhedsorganisationer for at bidrage til at gøre verden lidt bedre. I år har vi valgt at støtte SOS Børnebyer for at sikre hvert barns ret til en tryg opvækst. Cancerfonden for fortsat finansiering af førende cancerforskning og UNHCR, så de kan fortsætte med at hjælpe i krigshærgede Ukraine for at sikre, at flere sårbare mennesker får nødvendig beskyttelse, tæpper, liggeunderlag, tøj, mad og medicin.
Læs mere om Anturas samfundsengagement her!

− 2023 var et spændende år for Antura. Vi har lanceret en ny grafisk profil, en ny brugergrænseflade i vores produkt, og vi har fremadskuende arbejdet med innovation og AI. Jeg er meget stolt af, hvad vi har opnået sammen med vores kunder og medarbejdere. Med disse succeser og erfaringer ser vi frem til et endnu mere spændende og succesrigt 2024. Vi har store planer, herunder lanceringen af nye AI-funktioner i vores portefølje- og projektværktøj, siger Mattias Andersson, administrerende direktør hos Antura.

Glædelig jul og godt nytår ønsker vi alle vores kunder og partnere!

PS. Vi har fastlagt datoen for næste års Antura-dag. Den 16. maj 2024 er det tid igen, så book datoen i kalenderen.