Play-Icon

Antura opsummerer 2021 – et virkelig godt år

 
Så er det tid til at opsummere 2021. Vi kan med glæde konstatere, at det trods pandemien har været et meget godt år for Antura. Vi har fået rekordmange nye medarbejdere, og et stort antal nye kunder har valgt at vise os den tillid at vælge Antura Projects som deres projektværktøj.

 
For at bevare positionen som en førende leverandør inden for komplette projektværktøjer har Antura i årets løb foretaget store investeringer og er vokset organisatorisk, så vi i 2021 har budt over 20 nye medarbejdere velkommen.
 
Den største vækst ser vi inden for produktudvikling og support, men også andre afdelinger er vokset.
 
– Vi føler os mere klar end nogensinde til at påtage os det nye års udfordringer og fortsat levere et projektværktøj i absolut topklasse til vores eksisterende og nye kunder, siger Mattias Andersson, Anturas adm. direktør.

 
I 2021 er vi migreret til en helt ny cloud-platform, og meget af det arbejde, der er sket i årets løb, har været med henblik på at fremtidssikre Antura Projects.
 
Et andet af årets store fokusområder har været at forbedre brugergrænsefladen i Antura Projects, og dette arbejde vil fortsætte i hele 2022.
 
Vi er også glade for at kunne byde velkommen til over 30 kunder, som i 2021 har valgt Antura Projects til deres projekt-, portefølje- og ressourcestyring. Blandt de nye kunder er nogle af Sveriges mest kendte, store virksomheder og flere større organisationer i Danmark og Storbritannien. Vi har også indledt samarbejde med en af Sveriges største statslige myndigheder, flere kommuner, nogle af Sveriges største ejendomsselskaber og flere større aktører inden for energi og vandforsyning.

– Vi er meget glade og stolte over, at så mange nye kunder har valgt at benytte Antura Projects som projektværktøj, og også at så mange eksisterende kunder vælger at udvide brugen. Det er et bevis på, at det er et meget værdsat værktøj, som dækker vores kunders behov, konstaterer Mattias.
 
 
Antura har et stort samfundsengagement og donerer hvert år en sum penge til forskellige velgørenhedsorganisationer. I 2021 valgte vi at støtte Børnecancerfonden, Hand In Hand og Min Stora Dag.

I 2021 fyldte Antura også 20 år som selskab! Det håber vi at kunne fejre ved at arrangere den længe ventede Anturadag den 12. maj 2022.

– Antura er fyldt hele 20 år, og det vil vi naturligvis fejre sammen med vores kunder og samarbejdspartnere. På grund af pandemien er vi blevet nødt til at flytte Anturadagen flere gange. Så nu håber vi meget, at vi kan få mulighed for at gennemføre den, og vi ser meget frem til at møde alle vores nye og gamle kunder.