Play-Icon

04-12-2022

Antura byder Victoriahem velkommen som ny kunde!

Victoriahem har valgt Antura Projects som portefølje-, projekt- og ressourcestyringsværktøj til styring og opfølgning af alle projekter i deres ejendomsplan.

I et par måneder evaluerede Victoriahem forskellige projekt- og porteføljestyringsværktøjer, og Antura var dengang et højaktuelt alternativ. De var på jagt efter et værktøj, der kunne give deres projektejere, projektledere og controllere vigtig støtte til styring af både porteføljer og projekter i alle regioner i hele deres ejendomsplan. Derudover var der behov for gode integrationsmuligheder med blandt andet økonomi, ejendomme og BI-systemer til en optimal helhed. Valget blev Antura Projects og i første implementeringsfase vil hele ejendomsplanen for alle lokationer blive inkorporeret i værktøjet.

Stort anvendelsesområde
Victoriahem investerer massivt i Antura Projects og ønsker at komme hurtigt i gang. I tillæg til funktioner med henblik på projekt- og porteføljeprocesser, vil de også bruge kraftfulde funktioner som omkostning og gevinst styring i værktøjet. På sigt vil ressourcestyring og tidsrapportering også foreløbigt blive varetaget i værktøjet. De vil også integrere Antura Projects med Visma, som er deres økonomisystem, og på den måde give projektledere, områdeledere m.fl. optimale betingelser for omkostnings- og gevinstrealisering det samme sted som projektmetodikken findes. Victoriahems ultimative mål er at få effektiv styring af projekter ifølge projektmetodikken, danne bedre overblik på porteføljeniveau og få bedre og mere effektiv ressource-, tids- og omkostningsstyring.

−Vi i Antura er meget stolte og glade for, at vi får lov at levere Antura Projects som Victoriahems nye projekt- og porteføljeværktøj. Dette er yderligere et bevis på, at Antura Projects er det rigtige værktøj til ejendomssektoren. Vi byder Victoriahem varmt velkommen som ny kunde, siger Mattias Andersson, CEO i Antura.

 

”Vi blev anbefalet Antura Projects af flere personer i vores branche, som kun havde god ros for systemet. Derfor syntes vi fra begyndelsen, at det var et interessant alternativ for os. Men vi lavede alligevel en omfattende evaluering for at sikre, at det passer ind i vores forretning, hvilket vi fandt at det virkelig gør ”

Dan Mårtensson, projekt- og vedligeholdelseschef hos Victoriahem

Victoriahem ejer og administrerer 39 000 boliger i 31 kommuner - fra Uppsala i nord til Trelleborg i syd af Sverige. 

www.victoriahem.se