Play-Icon

12-13-2022

Antura ønsker glædelig jul og godt nytår, og sammenfatter 2022

Året er omme, og det er tid til at sammenfatte 2022. For Antura har året været en vigtig milepæl, da vi fejrede vores 20-års jubilæum, hvilket skete sammen med Anturas kunder og samarbejdspartnere på Anturadagen. Vi kan også se tilbage på et begivenhedsrigt år med nye lokaler, nye samarbejder og spændende produkttiltag.

En ængstelig tid
Det har været et særligt år. Krig i Ukraine, energikrise, inflation og forestående lavkonjunktur. Dog står Antura som virksomhed stærkt gennem urolighederne i vores omverden. Vi har en solid økonomi, loyale og tilfredse kunder samt et fantastisk team, der leverer bedre end nogensinde. Vi føler også stor sympati for alle dem, der er ramt af krigen i Ukraine og har derfor doneret nogle tusinde kroner per ansat til organisationer som Røde Kors, UNHCR og Unicef.

Vi investerer i vores produkt
Vores planlagte investeringer i Antura Projects fortsætter. Den største investering er en modernisering af brugergrænsefladen med forbedret brugeroplevelse. Mange af vores kunder er med som referencegruppe, da det er en god måde for os at sikre, at vi får vores brugeres perspektiv med i udviklingen.

I løbet af året lancerede vi også vores åbne API'er, og det er en stor succes, da kunderne nu selv kan udvikle de integrationer, de ønsker med Antura Projects.

For at kunne tilbyde endnu bedre support til virksomheder inden for byggeri og ejendomme, hvor tegninger og modeller i 2D og 3D er en vigtig del, har vi også lanceret en ny IFC Viewer. Den understøtter tegninger og modeller fra en lang række applikationer såsom AutoCAD, Fusion 360, Revit og mange flere.

Mange nye samarbejder
I løbet af året har Antura budt velkommen til en lang række nye kunder. I den offentlige sektor har bl.a. store kommuner og regioner, som Region Skåne og Umeå kommune, samt Boligstyrelsen og Kriminalforsorgen valgt Antura Projects. I den private sektor har vi bl.a. budt velkommen til Zero Carbon Shipping – en del af Mærsk Mc-Kinney Møller koncernen, samt Liva Healthcare. Det er vi meget glade for og stolte af og takker for tilliden.

Antura vokser og flytter ind i nyrenoverede lokaler
For at kunne levere Antura Projects på absolut topniveau til vores kunder, har det været nødvendigt at foretage betydende investeringer og vokse. Vi har budt velkommen til omkring 15 nye medarbejdere i løbet af året, og flere er på vej.

Vi har desuden udvidet hovedkontoret i det centrale Gøteborg med yderligere plads og vores lokaler på cirka 1.400 kvadratmeter er blevet totalrenoveret og indrettet i en imødekommende og behagelig Antura-stil.

Anturas danske kunder er som altid velkommen til at booke møder, og besøge os på vores kontor tæt på Rådhuspladsen i København.

Anturadagen og 20-års jubilæum
Anturadagen er et vigtigt mødested, hvor Anturas kunder og andre interesserede samles for at udveksle erfaringer samt få inspiration om Antura Projects inden for projekt- og porteføljestyring. I år blev Anturadagen arrangeret og gennemført centralt i Stockholm med over 250 deltagere. Dagen blev ledet af vores ordstyrer, den svenske kendte profil Kristian Luuk, akkompagneret af sangtrioen Solala og tryllekunstneren Johan Ståhl. Vi kåret vinderne i Antura Awards, hvor svenske Försäkringskassan blev tildelt prisen for bedste implementering i den offentlige sektor, og Mycronic vandt prisen for bedste implementering i den privat sektor.

Denne Anturadag var også meget speciel, da Antura som virksomhed fejrede sit 20-års jubilæum. Anturas administrerende direktør, Mattias Andersson, guidede gæsterne gennem virksomhedens historie, vigtige milepæle og store begivenheder gennem de sidste to årtier. En lang række personer, som har betydet meget for Antura gennem årene, deltog med bidrag under afslutningsceremonien. Her kan du se en film og læse vores beretning fra dagen!

Vi ønsker alle vores kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt nytår!

PS. Vi har sat datoen for næste års Antura som er den 3. maj 2023, hvor det igen er tid til at mødes og udveksle erfaringer. Så sæt datoen ind i din kalender. Her kan du læse mere!