Play-Icon

Er der brug for support i forbindelse med prioritering af din projektportefølje?

Forandrede tider kræver omprioritering i projektporteføljerne

I tider med stor usikkerhed står mange projektintensive organisationer over for forandringer af, hvordan de bør prioritere deres projektporteføljer. Nye forhold og det at skulle omorganisere sine aktiviteter påvirker og forandrer tidligere prioriteringer i forhold til den nye situation. Det gælder ligeledes for planlægning af det ”nye normale”, når man er kommet på den anden side af krisen.

En af de nye omstændigheder er, at flere ansatte end nogensinde før arbejder eksternt hjemmefra, hvilket gør det særlig vigtigt at bruge smarte softwareværktøjer, der muliggør samarbejde, under tiden man skal tage ekstra hensyn til alles sundhed. Dette gør det muligt at styre virksomheden på en sikker måde, uanset hvor du eller dine kolleger er placeret.

Antura har en lang erfaring med støtte til PMO'er i mange forskellige virksomheder og brancher, der arbejder på tværs af flere lokationer, herunder at hjælpe til med at vurdere og omprioritere deres projektporteføljer.

Vil du vide mere om, hvordan Antura Projects kan støtte din projektorganisation i urolige tider? Udfyld venligst dine oplysninger i nedenstående formular, så kontakter vi dig så snart vi kan.

Jeg vil gerne vide mere om hvordan Antura Projects kan støtte min projektorganisation 
Vores kontorer

Sverige

Göteborg (HQ)

Antura AB
Västra Hamngatan 13 A
411 17 Gothenburg

Stockholm

Antura AB
Vasagatan 40
111 20 Stockholm

Danmark

København

Antura A/S
Rådhuspladsen 16
1550 København

UK & Irland

London

Antura Software UK Limited
2nd & 6th Floor, New London House 6 London Street
London, EC3R 7LP
UK