Play-Icon
26-09-2017

Tilmeld dig til Anturadagen 2017

Onsdag den 15. november afholdes årets Anturadag, Sveriges mødested nr. 1 for branchefolk inden for projekt- og porteføljehåndtering. Dagen byder på inspirerende foredrag, produktnyheder og et trylleshow i verdensklasse samt udnævnelsen af årets prismodtagere i Antura Awards. Vi ser frem til at modtage din tilmelding!

Anturadagen er et vigtigt mødested, hvor Anturas kunder og andre interesserede samles for at udveksle erfaringer og få inspiration om Antura Projects og projekt- og porteføljehåndtering. Den 15. november er det tid igen!

Superinteressante kundecases, produktnyheder og Antura Awards

Programmet fyldes op hen ad vejen, men vi kan allerede nu præsentere kundecases fra projektvirksomheder som Scandi Standard, Fagerhult og Svenska kraftnät, den myndighed i Sverige, der har ansvaret for, at elforsyningssystemet er sikkert, miljøtilpasset og omkostningseffektivt. Som sædvanligt står også Anturas produkteksperter på scenen for at fortælle vores brugere om de seneste nyheder i værktøjet. 

I aftenens løb venter offentliggørelsen af årets prismodtagere i Antura Awards, der anerkender og hylder organisationer, som arbejder med projekt-, portefølje- og ressourcehåndtering på en forbilledlig måde. Om kort tid indleder vi nomineringerne i kategorier som Bedste implementering 2017, Æreskunde og Æresudmærkelse i PPM-Sverige. Her kan du læse mere om de forskellige kategorier, nomineringsprocessen og sidste års prismodtagere.

Et trylleshow i verdensklasse

Ud over inspiration og ny viden byder vi på knivskarpe illusioner og forbløffende trylleri, når Brynolf & Ljung overtager scenen. Duoen har skabt sig et navn i Sverige med deres succesrige tv-serie ”Brynolf & Ljung – Streetmagic” (TV4), og de seneste år har de optrådt på scener verden over. Nu er tiden kommet til at forbløffe Anturadagens publikum! 

Det endelige program og programblad bliver offentliggjort om kort tid.

Tilmelding for Anturas kunder og samarbejdspartnere

Alle Anturas kunder og samarbejdspartnere er velkomne til at tilmelde sig her. Hvis du ikke tilhører nogen af disse kategorier, men alligevel gerne vil deltage, bedes du sende en interessetilkendegivelse via e-mail til anturadagen@antura.se.

 

Fra programmet 10.00-17.10

 • Konkrete cases med Svenska kraftnät, Fagerhult, Scandi Standard m.fl.

 • Produktnyheder i Antura Projects.

 • Erfaringer inden for porteføljehåndtering og PMO.

 • Gode muligheder for at netværke med branchekolleger og Anturas produkteksperter.

 • Antura Awards – vi anerkender organisationer, som arbejder med projekt-, portefølje- og ressourcehåndtering på en forbilledlig måde.

Sted og tid

Courtyard by Marriott i Stockholm, Sverige

Adresse: Rålambshovsleden 50

Onsdag den 15. november 2017

Registrering begynder kl. 9.30

Programmet starter kl. 10.00

Foredragene afsluttes kl. 17.10, derefter følger minglebuffet med drikkevarer efter ønske og aftenens underholdning.

Pris

1.900 SEK ekskl. moms. Prisen omfatter foredrag samt aftenunderholdning, frokost, eftermiddagskaffe og middag. Drikkevarer er inkluderet i alle måltider.

 

Nogle af foredragene på Anturadagen 2017

Bemærk, at programmet bliver fyldt ud efterhånden.

 • Vejen mod Antura Projects som projektværktøj i hele koncernen

  Katrine Reschefski, Group operation management support, Scandi Standard

  Skandinaviens førende kyllingeproducent med anerkendte varemærker som Kronfågel og Danpo, har i flere år anvendt Antura Projects, og projektporteføljen øges i takt med erfaringerne. Kom med på en rejse ind i Scandi Standards verden, hvor det brede projektarbejde både forenkler og komplicerer hverdagen. Foredraget holdes på engelsk.

 • Succesfaktorer for en global projektvirksomhed – derfor opnår Fagerhult resultater

  Håkan Elvingson, Project Management Manager, Fagerhult

  Når belysningskoncernen Fagerhult skaber nye, miljøtilpassede belysningssystemer, sker produktudviklingen over både organisations- og landegrænser. Det giver fantastiske muligheder, men også en hel del udfordringer. Hør et foredrag, som belyser de mest kritiske succesfaktorer for at opnå resultater i en global projektvirksomhed.

 • Svenska kraftnät: Et år efter udmærkelsen – hvad er der sket siden?

  Camilla Rubinstein, Head of Project Management Office & Annica Oreland, Projektudvikler, Svenska kraftnät

  I 2016 var Svenska kraftnät en af prismodtagerne ved Antura Awards, hvor implementeringen af Antura Projects blev belønnet med udmærkelsen Best Implementation Award, Public Sector. Hvad er der sket siden? I dette foredrag får vi et indblik i videreudviklingen efter implementeringen og de udfordringer, der følger med at etablere ny systemsupport.