Play-Icon
02-12-2016

Reportage fra Anturadagen 2016

Spændende kundecases fra førende projektvirksomheder som Saab, Copenhagen Airports, Sveriges Radio og Willhem, lancering af konceptet Antura Awards, stor fejring af Anturas 15-års jubilæum og et meget engageret publikum gjorde Anturadagen 2016 til en succes. Her kan du se vores reportage fra begivenheden.

Anturadagen er en årlig begivenhed og et vigtigt mødested, hvor Anturas kunder og andre interesserede samles for at udveksle erfaringer og få inspiration om Antura Projects og projekt- og porteføljehåndtering. I år byggede vi videre på sidste års succes, bl.a. med et indblik i projektarbejdet hos førende organisationer i vidt forskellige brancher. Årets kundecases Saab, Copenhagen Airports, Sveriges Radio og ejendomsselskabet Willhem vakte stor interesse hos publikum. Her kunne man blive inspireret af både flere synergier og forskelligheder. 

Som tak for foredragsholdernes indsats på Anturadagen valgte Antura i år at donere et beløb til Cancerfonden i hver virksomheds navn. 

Antura Awards

I år blev Antura Awards lanceret, konceptet hvor Antura anerkender og hylder organisationer, som arbejder med projekt-, portefølje- og ressourcehåndtering på en forbilledlig vis. Stemningen hos publikum var høj, da årets prismodtagere i kategorierne Best Implementation Awards 2016 og Antura Honorary Awards blev annonceret. Endnu en gang stort tillykke til årets prismodtagere:

Best Implementation Award 2016, Private Sector
Saab Aeronautics

Best Implementation Award 2016, Public Sector
Svenska kraftnät

Honorary Award For Extraordinary Contributions to Antura Group
Husqvarna

Honorary Award For Lifetime Achievements in Project and Portfolio Management
Kjell Rodenstedt

For yderligere information om Antura Awards, motivering for uddelingerne samt jury’en, klik her.

Tak til kunder, samarbejdspartnere og kolleger i branchen for en fantastisk Anturadag 2016. På gensyn!

 

Ud over årets kundecases var Anturas 15-års jubilæum et indlysende programpunkt.

Anturadagen blev afsluttet med et ekstra stort aftenshow.