Play-Icon
20-10-2017

Ny brugergrænseflade i Antura Projects

Antura, siden 2001 succesfuld leverandør af projektværktøjet Antura Projects, lancerer den 20. oktober 2017 den længe ventede nye version af Antura Projects med en ny brugergrænseflade. Målet er at forbedre brugeroplevelsen yderligere ved at tilbyde en mere brugervenlig, moderne og visuel grænseflade.

Brugervenlighed i fokus

Det vigtigste for alle it-systemer og deres brugere er deres enkelthed, at kunne finde og navigere til det ønskede sted i systemet, at det er intuitivt, hvordan funktionerne skal bruges, og at systemet er en reel hjælp i arbejdet. Antura har altid sat brugervenlighed i højsædet og historisk set fået meget høje karakterer af sine kunder, hvad angår brugervenlighed og anvendelighed.

Vi har først og fremmest fået inspiration fra vores egne kunder og vores egen produktvision, men vi har også fundet inspiration i aktuelle designtrends samt trends inden for projektværktøjsbranchen som helhed.

  • Formålet med at lave den nye grænseflade i Antura Projects handler om at:

  • Gøre det lettere at overskue samt mere intuitivt og nemmere at brugere 

  • Sætte fokus på det relevante indhold, der bliver vist på skærmen 

  • Data skal præsenteres på en visuel, interaktiv og tiltalende måde 

  • Gøre det mere moderne og stilrent

- Vores arbejde med brugervenlighed er en løbende proces. Brugerenes oplevelse af værktøjet og det faktum, at de faktisk kan drage nytte af det i virksomheden, er det mest vigtige for os. Vi er derfor meget stolte over at kunne præsentere Antura Projects nye brugergrænseflade, siger Mattias Andersson, CEO hos Antura.

I forbindelse med lanceringen af den nye brugergrænseflade, frigiver vi også understøttelse for Kanban-tavler. Den verdensførende analysevirksomhed Gartner fremhæver, at traditionelle projektmetoder i stigende grad kombineres med agile metoder. Introduktionen af understøttelse af agile arbejdsmetoder, f.eks. gennem Kanban-tavler, skaber større muligheder for gennemsigtighed, effektiviserer samarbejdet og gør det nemmere at følge planlagte, gennemførte og afsluttede aktiviteter.

For yderligere information, kontakt venligst:

Mattias Andersson, CEO Antura Group
mattias.andersson@antura.se
+46 (0) 708 807020

 

”Brugerenes oplevelse af værktøjet og det faktum, at de faktisk kan drage nytte af det i virksomheden, er det mest vigtige for os. Vi er derfor meget stolte over at kunne præsentere Antura Projects nye brugergrænseflade.”

Mattias Andersson, CEO, Antura.

I forbindelse med lanceringen af den nye brugergrænseflade, frigiver vi også understøttelse for Kanban-tavler.