Play-Icon
16-02-2016

Ny Sales Manager hos Antura Danmark

Anturas danske aktiviteter i datterselskabet Antura A/S har oplevet stor vækst siden etableringen i 2011. For at sikre endnu større fremgang har Antura Group ansat Jørgen Fæster som ny Sales Manager på det danske marked.

Antura har i fem år været en etableret leverandør af projektværktøjer på det danske marked med kunder som Post Danmark, Copenhagen Airports, Lantmännen, Unipension, Scandi Standard og Slagelse Kommune. Som et led i udviklingen af dette marked er Anturas organisation blevet styrket med en ny Sales manager. Jørgen Fæster har næsten 30 års erfaring med salg og salgsledelse inden for ERP, PPM (projektværktøjer) og konsulentvirksomhed fra velkendte it-virksomheder som Atos, Siemens, SAP og TietoEnator. Han kommer fra en stilling som Sales Manager hos Ciber og inden det Executive Account Manager hos den danske projektværktøjsleverandør Pactor.

–Jørgens store erfaring med kvalificeret salg inden for forretningssystemer og projektværktøjer bliver et stærkt bidrag til Anturas fortsatte vækst i Danmark. Med et fantastisk netværk i den offentlige sektor i Danmark er Jørgen den helt rigtige til at udvikle Antura yderligere på det danske marked, siger Mattias Andersson, CEO Antura Group.

–Antura er en meget succesfuld leverandør på skandinaviske marked for ressource-, projekt- og porteføljestyring! Jeg har oplevet Anturas tilgang til kunder og marked som usædvanligt dedikeret; jeg har ikke tidligere i min lange karriere i IT-branchen oplevet en IT-leverandør med så mange tilfredse kunder. Dette har naturligvis baggrund dels i et fantastisk og brugervenligt produkt, og dels – og ikke mindst – i en forretningsmæssig og professionel tilgang til marked og kunder, som jeg i dén grad må anerkende. Det er med stor stolthed, at jeg nu træder ind i Anturas verden og dermed medvirker til, at Antura Projects får den plads på det danske marked for PPM-løsninger, som markedet – og Antura – fortjener, siger Jørgen Fæster, Sales Manager Denmark.
 

For yderligere information, kontakt venligst:

Mattias Andersson, CEO Antura Group
mattias.andersson@antura.se
+46 708 807020

Jørgen Fæster, Sales Manager Denmark.
jorgen.faester@antura.dk
+45 21 22 84 14

 

 

”Antura er en meget succesfuld leverandør på skandinaviske marked for ressource-, projekt- og porteføljestyring!”

Jørgen Fæster, Sales Manager Antura Denmark

Om Antura Group

Siden 2001 har Antura med succes leveret projektværktøjet Antura Projects – en helhedsløsning til projekt-, portefølje- og ressourcehåndtering. Antura Group består af Antura AB og datterselskaberne Antura A/S og Antura Software UK Limited.

Antura har mange kunder og over 150.000 tilfredse brugere i mere end 50 lande. Der er flere kendte virksomheder og organisationer blandt kunderne, f.eks. Husqvarna, PostNord, Saab, SJ, Intrum Justitia, Lantmännen og Assa Abloy.

Det er Anturas målsætning, at Antura Projects altid er førstevalg for alle organisationer, der har behov for et etableret projektværktøj med stærk funktionalitet, som er hurtigt at indføre og brugervenligt.