Play-Icon
15-12-2015

Det schweiziske universitetshospital CHUV har valgt Antura som leverandør

CHUV, Lausannes universitetshospital i Schweiz, spiller en central rolle i Europa inden for sundhedspleje, medicinsk forskning og uddannelse. Ud over det stærke værktøj til styring af projektporteføljen spillede den personlige kontakt og lydhørheden over for organisationens behov en afgørende rolle, da CHUV valgte Antura som leverandør.

CHUV (Le Centre Hospitalier Universitaire Vaudois) er knyttet til fakultet for biologi og medicin på Lausannes universitet og spiller en central rolle i Europa inden for undervisning og medicinsk forskning. CHUV har for eksempel gjort sig gældende internationalt ved at fremstille en ny tuberkulosevaccine. 

Det schweiziske universitetshospital arbejder også sammen med en række fonde og foreninger om at udvikle forskning og uddannelse, og de støtter humanitært arbejde.

Søges: Kundeorienteret, fleksibel leverandør

I 2015 stod hospitalet over for at skulle indføre et projektværktøj og sammenlignede Antura med 80 andre leverandører, både lokale og internationale. Ud over det stærke værktøj til styring af projektporteføljen spillede den personlige kontakt og lydhørheden over for organisationens behov en afgørende rolle, da CHUV valgte Antura som leverandør.

–Under processen mødte vi flere leverandører af værktøjer til projektporteføljestyring. Vi fik et meget positivt indtryk af Antura, som viste sig at være en fleksibel og kundeorienteret leverandør, som ønskede at opfylde organisationens behov, siger Fabian Fetter, Director of IT PMO på CHUV. Hans kolleger Cyrille Ghiste, Strategic Portfolio PMO, og Sébastien Basan, IT Project Manager, er enige i det positive indtryk af Antura.

Projektværktøjet blev implementeret med stor succes over en periode på syv måneder. Mere end 100 projektledere blev oplært, og i dag kører næsten 400 projekter i Antura Projects. 

–Når vi har arbejdet med Antura Projects, er det flere gange blevet bekræftet, at vi tog den rigtige beslutning, da vi valgte Antura, siger Fabien Fetter.

Nye og mere effektive samarbejdsmetoder

Kundespecifikke løsninger som forudbestemte aktivitetsflows har hjulpet hospitalet med at finde nye og mere effektive samarbejdsmetoder i organisationen. Næste skridt bliver yderligere specifikation af, hvordan projektporteføljeværktøjet skal anvendes til at give hele virksomheden et fælles billede af projektporteføljen. Fetter ser store muligheder i samarbejdet med Antura:

–Vi har store forventninger og ambitiøse krav, fordi vi ved, at de bliver opfyldt.

Anders Haglund, Manager International Markets hos Antura, opsummerer forholdet til CHUV sådan:

–Indtil videre har vores samarbejde været både behageligt og produktivt.” Repræsentanterne fra CHUV har en indstilling, der er både visionær og jordnær, og vi finder hele tiden nye muligheder i organisationen. Vores samarbejde viser, hvor fleksibelt og stærkt Antura Projects er. Vi ser også frem til at støtte CHUV i arbejdet med at effektivisere deres projekt- og porteføljehåndtering i fremtiden.

 

Lausanne universitetshospital CHUVs historie går tilbage til 1300-tallet. I dag er CHUV et af fem schweiziske universitetshospitaler bestående af over 70 klinikker og tilbud fra 13 afdelinger. Takket være samarbejdet med fakulteterne for biologi og medicin på Lausannes universitet spiller CHUV en central rolle i Europa inden for sundhedspleje, medicinsk forskning og undervisning. Universitetshospitalet samarbejder med en række fonde og foreninger om at udvikle forskning og uddannelse, og de støtter humanitært arbejde. Hospitalet har cirka 47.000 indlagte patienter om året. 69 % af personalet på 10.000 er kvinder, og organisationen tæller 114 nationaliteter.