Play-Icon
02-02-2016

Den svenske leverandør af projektværktøjer, Antura, ekspanderer til det britiske marked

Med over 150.000 brugere og mere end 150 større kunder i Skandinavien har Antura Group nu valgt at ekspandere på det britiske marked. Fra den 1. februar 2016 er Antura repræsenteret med det nystartede datterselskab Antura Software UK Limited, der har kontor i det centrale London.

Anturas flagskibsprodukt Antura Projects er en helhedsløsning til projekt-, portefølje- og ressourcehåndtering (PPM) til mellemstore og store virksomheder inden for den private og offentlige sektor. Antura Projects er medvirkende til succesen hos førende virksomheder som Husqvarna, Copenhagen Airports, PostNord, Saab, Intrum Justitia og Assa Abloy, hvor man har brug for de bedste værktøjer til at drive projekterne optimalt og maksimere lønsomheden for virksomhedens samlede projektportefølje.

Den seneste forskning fra Gartner, en af verdens førende analysevirksomheder, at markedet for PPM-værktøjer i Storbritannien havde en værdi af 143,5 USD i 2015 og forventes at vokse yderligere de kommende år. Med etableringen på det britiske marked får Antura et optimalt udgangspunkt for at kunne imødekomme den store efterspørgsel efter Anturas innovative og brugervenlige produkter og tjenester.

Antura har ansat Timothy Bull som Sales & Marketing Manager til at lede aktiviteterne i Storbritannien og Irland. Timothy Bull kommer fra Gartner, hvor han har været kundeansvarlig for Antura og flere andre store it-virksomheder i Storbritannien og Skandinavien. Inden da arbejdede Timothy for velkendte varemærker som Tesco og Dow Jones.

–Vi står over for en spændende fremtid og har stort fokus på at etablere os på de vigtigste markeder i Europa. Vi har også knyttet strategiske nøglepersoner til virksomheden, hvilket vil være en vigtig succesfaktor. Vi tror på stor succes allerede det første år, og jeg har store forventninger til fremtiden, siger Mattias Andersson, CEO Antura Group.

 

For yderligere information, kontakt venligst:

 
Mattias Andersson, CEO Antura Group
mattias.andersson@antura.se
+46 708 807020

Timothy Bull, Sales & Marketing Manager UK & Ireland
timothy.bull@antura.com

 

Antura UK & Irland - kontor i London.

Om Antura Group

Siden 2001 har Antura med succes leveret projektværktøjet Antura Projects – en helhedsløsning for projekt-, portefølje- og ressourcehåndtering. Antura Group består af Antura AB og datterselskaberne Antura A/S og Antura Software UK Limited.

Antura har mange kunder og over 150.000 tilfredse brugere i mere end 50 lande. Der er flere kendte virksomheder og organisationer blandt kunderne, f.eks. Husqvarna, PostNord, Saab, SJ, Intrum Justitia, Lantmännen og Assa Abloy.

Det er Anturas målsætning, at Antura Projects altid er førstevalg for alle organisationer, der har behov for et etableret projektværktøj med stærk funktionalitet, som er hurtigt at indføre og brugervenligt.