Play-Icon
28-11-2016

Antura udnævnt til Supervirksomhed for femte år i træk

Antura bliver Supervirksomhed for femte år i træk, når Veckans Affärer og Bisnode kårer Sveriges sundeste vækstvirksomheder. Antura er en ud af 28 virksomheder, som opnår at være med på listen fem år i træk.

Antura er en af i alt 580 virksomheder i Sverige, som er udnævnt til Supervirksomhed. For at kunne komme i betragtning skal virksomheden fire år i træk have opfyldt høje krav til vækst, lønsomhed og kapitalafkast. I gennemsnit er det kun nogle tiendedele promille af de svenske virksomheder, som lever op til de krav. De seneste fire år har Antura mere end fordoblet både omsætning og antal medarbejdere, og det indgår i bedømmelsen.

Størstedelen af virksomhederne på listen er "nye" virksomheder, som udnævnes til Supervirksomhed for første gang. Antura er en ud af 28 virksomheder, som har opfyldt kravene og er udnævnt til Supervirksomhed for femte år i træk.

Supervirksomhederne præsterer ikke alene bedre økonomisk end andre sammenlignelige virksomheder. De står også for en stor andel af væksten, udviklingen og de nye job i Sverige.

 

Om Supervirksomhederne 2016 

Virksomheder, som både kan udvise langvarig salgsvækst kombineret med bæredygtig lønsomhed, en langsigtet, fungerende ressourcehåndtering og en god økonomisk strategi har gode chancer for at få status som Supervirksomhed.

Bisnodes model for at udpege og rangordne Sveriges Supervirksomheder er baseret på de svenske aktieselskabers økonomiske resultater. Modellen tager højde for og vægter selskabets vækst, profit, indtjening, effektivitet, kapitalstruktur og økonomiske grundlag de seneste fire år. 

www.bisnode.com