Play-Icon
18-11-2015

Antura Platinsponsor ved Projekt:værktøjsdagen i København

Som Platinsponsor for begivenheden deltog Antura sammen med Unipension, en af Danmarks førende virksomheder inden for pensionsrådgivning. 

Projekt:værktøjsdagen fandt sted på Radisson Blu Falconer i København den 26. november, og Antura deltog som Platinsponsor. Unipension, som bruger Antura Projects i et omfattende projekt, talte om, hvordan organisationen arbejder med og har gavn af værktøjet til projektporteføljehåndtering. Konferencen gav gode muligheder for at mødes med både kolleger fra branchen og mange interesserede virksomheder og organisationer.

Fra Antura deltog Mattias Andersson (CEO), Anders Haglund (Manager of International Markets), Malin Willnersson (Project Manager) og Michael Söderman (Director of Product Development).

Projekt:værktøjsdagen afholdes hvert år og arrangeres af Projekt:netværket og nyhedsmagasinet Ingeniøren. Det betragtes som Danmarks største konference for projektledere, CIO’er og virksomhedsledere.

 

ProjektVærktøjsdagen arrangeret årligt af Projekt:netværket og nyhedsmagasinetIngeniøren. Det er nu Danmarkstørstekonference forprojektledere, it-cheferog virksomhedsledere.

www.projektdagen.dk