Play-Icon
23-03-2016

Antura - en af Sveriges bedste arbejdspladser i 2016

Antura figurerer på Great Place to Works årlige liste som en af Sveriges bedste arbejdspladser i 2016. Anturas stærke virksomhedskultur, som er præget af en høj grad af kammeratskab, fællesskab og stolthed over varemærke og produkt, er afgørende for udmærkelsen.

Den 16. marts var mere end 500 gæster fra 55 organisationer samlet til prisuddelingen på Cirkus – event og koncerthus i Stockholm. Ud fra en klassificering, hvor 2/3 er baseret på medarbejderundersøgelsen Trust Index, hvor alle medarbejdere kan foretage en bedømmelse af arbejdspladsen, og 1/3 på organisationens strategiske arbejde med virksomhedskulturen, blev Antura udnævnt til Sveriges 12. bedste arbejdsplads i kategorien små virksomheder med 20-49 medarbejdere. 

–For første gang byder vi Antura velkommen blandt Sveriges bedste Arbejdspladser! Antura er bl.a. karakteriseret ved en meget stærk holdånd, og man gør meget ud af at fejre succeser sammen, siger Maria Grudén, adm. dir. for Great Place to Work Sverige.

Antura får udmærkelsen for sin stærke virksomhedskultur, som er præget af kammeratskab, fællesskab og stor stolthed over varemærke og produkt. Ifølge Great Place to Work er det netop disse værdier, der kendetegner en god arbejdsplads.

–Efter at have deltaget i Great Place to Works undersøgelse for første gang er vi utrolig stolte over at være med i gruppen af Sveriges bedste arbejdspladser i 2016. Det, at placeringen er baseret på medarbejdernes egne oplevelser af, hvordan arbejdspladsen fungerer, gør det til et kvalitetsstempel, som viser, at vi arbejder på den rigtige måde med vores firmakultur, siger Mattias Andersson, adm. dir. og grundlægger af Antura.

Tilfredse medarbejdere er en vigtig forudsætning for succes

Resultatet fra medarbejderundersøgelsen viser en vilje til at arbejde mere end forventet og et meget stærkt sammenhold i gruppen. Undersøgelsen viste også, at 92 % af medarbejderne mener, at Antura helt generelt er en virkelig god arbejdsplads. Resultatet viser også udviklingsområder, som Antura har satset på for at forbedre arbejdspladsen efter medarbejdernes forslag og ønsker. 

Aktiviteter, som handler om at bidrage til samfundet, er et vigtigt element. Årligt doneres et beløb til tre velgørenhedsorganisationer, som Anturas medarbejdere vælger ud fra egne præferencer. Desuden er man i gang med at arbejde med kompetenceudvikling og rekruttering for at fremme udviklingen af både medarbejdere og produkt. Antura tilbyder også sine medarbejdere et generøst sundhedstilskud, som har en positiv indvirkning på medarbejdernes sundhed og giver øget trivsel på arbejdspladsen. 

–Antura er en virksomhed med høje ambitioner. For os er tilfredse og engagerede medarbejdere en forudsætning for en bæredygtig, langsigtet succes. Nu arbejder vi på at udvikle os og bruge den feedback, som vi har fået, til at gøre arbejdspladsen endnu bedre, siger Mattias Andersson.

”For første gang byder vi Antura velkommen blandt Sveriges bedste Arbejdspladser! Antura er bl.a. karakteriseret ved en meget stærk holdånd, og man gør meget ud af at fejre succeser sammen."

Maria Grudén, adm. dir. for Great Place to Work Sverige

Antura modtog prisen som Sveriges 12. bedste arbejdsplads i 2016 ved et gallaarrangement på Cirkus – event og koncerthus i Stockholm.

Great Place to Work® arbejder i 50 lande og undersøger årligt over 10 millioner medarbejdere. Den samlede information danner grundlag for udvikling af verdens største arbejdspladsevaluering. De organisationer, der af deres egne medarbejdere rangeres højst i Great Place to Works medarbejderundersøgelse Trust Index, udnævnes til de bedste arbejdspladser.

www.greatplacetowork.dk